top of page

WERKWIJZE

EERSTE FASE

TWEEDE FASE

DERDE FASE

VIERDE FASE

VIJFDE FASE

ZESDE FASE

ZEVENDE FASE

EXTRA INFO

Graag start ik met een kennismakingsgesprek over wat jullie wensen zijn, dit een 6 of 7-tal maand voor het huwelijk. Ik toon u welke soorten drukwerk er zijn en eventuele bedankjes. Ik luister naar wat jullie in gedachten hebben of waar jullie naartoe willen.

Op basis van ons gesprek maak ik graag voor u een (vrijblijvende) offerte, zodat uw weet wat de totale kostprijs zal zijn. Daarvoor weet ik graag op voorhand de aantallen en welk soort drukwerk het zal worden.

 

Na goedkeuring van de offerte begin ik aan het ontwerp van jullie kaartje.

U geeft mij de datum, jullie namen, tekstje,... door.

Wanneer het ontwerp klaar is, neem ik graag contact met u op om dit samen te bekijken en waar nodig nog aanpassingen te verrichten. Wanneer u het ontwerp ontvangt raad ik u aan om alles heel goed na te lezen (namen, cijfers, punten, komma's...) want u bent de eindverantwoordelijke! (Fotolien is niet verantwoordelijk voor fouten op het kaartje wanneer het gedrukt is)

Na de goedkeuring van het kaartje ontvangt u één proefdruk (digitaal gedrukt).

Na de keuze van het kaartje kunnen er ook huwelijksbedankingen gemaakt worden. Hiervoor werk ik samen met 'Cicogna' uit Wevelgem. Na de goedkeuring van het kaartje worden alle labeltjes, stickers, wikkels,… voor de huwelijksbedankingen afgestemd op de kaartjes, zodat alles één mooi geheel vormt. Cicogna zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. De huwelijksbedankingen worden vooraf klaargemaakt en afgehaald (bij Lien of Cicogna). (twijfelt u over de hoeveelheid huwelijksbedankingen? U rekent best 1 bedanking per kaartje)

 

Nadat het kaartje (en labeltjes, stickers of wikkels) definitief goedgekeurd zijn door jullie, gaan deze in druk. U ontvangt de eindfactuur. Wanneer de kaartjes (en labeltjes, stickers of wikkels)  klaar zijn, geef ik u een seintje.

> Standaard wordt er op een silk 400g, invercote 350g, multicard 400g gedrukt, maar u kan ook voor ‘speciaal, ambachtelijk drukwerk’ mij terecht: foliedruk, blinddruk, letterpress, multiloft, kleur op snede, folie op snede, velours, linnen,… Bij ‘speciaal drukwerk’ is geen proefdruk mogelijk. Dit wegens de grote kost van het cliché dat gemaakt moet worden.

> De levertijd van de kaartjes varieert afhankelijk van het soort drukwerk of drukwijze en/of afwerking. Bijvoorbeeld foliedruk of letterpress hebben een langere levertermijn.

NOG ANDERE VRAGEN?

- info@fotolien.be of 0472 50 54 24

PRIJZEN

BUNDEL M > € 195,00

BUNDEL L > € 295,00

EXTRA INFO

> ontwerp op maat

> vertrekkend van uw ideeën, kleuren, lettertype, formaat, papiersoort, speciaal drukwerk,…

> 2 correctierondes

> 1 proefdruk (digitaal gedrukt)

> ontwerp op maat

> er wordt vertrokken vanaf een ‘wit blad’

> 2 correctierondes

> 1 proefdruk (digitaal gedrukt)

> Afgeronde hoeken: + € 30,00

> Enveloppe gewoon: € 0,45/stuk

> Enveloppe metalic: € 0,50/stuk

> Extra correctieronde: + € 15,00

> 2 verschillende versies? bv. kaartje mét avondfeest en zonder avondfeest: + € 30,00

> Alle kaartjes die wij u aanbieden zijn ‘genormaliseerd formaat’, dit wil zeggen dat die maar 1 postzegel hoeft. De vierkante kaartjes die wij aanbieden zijn ‘vals vierkant’ (12x13cm), zodat ook deze tot genormaliseerd formaat behoren. Wanneer u voor A5 formaat kiest dan behoort dit niet tot genormaliseerd formaat.

> Huwelijksuitnodigingen worden tussen de 6 en 8 weken voor het huwelijk verstuurd.

> Ook even melden dat op de kaartjes, heel subtiel, 'www.fotolien'.be komt te staan.

> Prijzen zijn exclusief drukkosten, enveloppen, huwelijksbedankingen.

> Prijzen zijn inclusief ontwerp en opmaak van stickers, labels, wikkels.

> Alle prijzen van de bundels zijn inclusief btw.

bottom of page