top of page

WERKWIJZE

EERSTE FASE

TWEEDE FASE

DERDE FASE

VIERDE FASE

VIJFDE FASE

ZESDE FASE

EXTRA INFO

U maakt best een 3 of 4-tal maand voor het communie- of lentefeest een (vrijblijvende) afspraak om samen te bespreken wat uw wensen zijn.

Mocht u interesse hebben, dan leg ik een datum vast voor de fotoshoot van uw zoon of dochter. Ik stel een aantal locaties voor waar we de fotoshoot kunnen laten doorgaan. Hebt u zelf een plaats in gedachten? Geen probleem, dit kan gerust. Mocht het op de dag van de fotoshoot slecht weer zijn, dan leggen we (als er nog tijd genoeg is natuurlijk) een andere datum vast. Is het onze tweede afspraak terug slecht weer, dan gaat de fotoshoot in de studio door. Graag weet ik op de dag van de shoot wat jullie voorkeur is van het formaat van het kaartje dat opgemaakt moet worden.

 

De foto's worden nu goed gezet, de kaartjes ontworpen, het stoefboekje en de stick worden klaargemaakt.

U komt langs om dit allemaal te bekijken en te bespreken. Het stoefboekje en de stick krijgen jullie al mee naar huis. De ontwerpjes van het kaartje mail ik u dan door, zodat u thuis rustig kan kijken of u nog aanpassingen wil doen aan het kaartje. Ander kleur, lettertype, een andere foto,...

Na de keuze van het kaartje kunnen er ook bedankjes gemaakt worden. Hiervoor werk ik samen met 'Cicogna' uit Wevelgem. Na de goedkeuring van het kaartje worden alle labeltjes, stickers, wikkels,… voor de bedankjes afgestemd op de kaartjes, zodat alles één mooi geheel vormt. Originele en leuke bedankjes, zowel voor jong als oud! Cicogna zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. De bedankjes worden vooraf klaargemaakt en afgehaald (bij Lien of Cicogna). (twijfelt u over de hoeveelheid bedankjes? U rekent best 1 geschenkje per kaartje en iets voor de kindjes)

 

Nadat het kaartje (en labeltjes, stickers of wikkels) definitief goedgekeurd zijn door jullie, gaan deze in druk. U ontvangt de eindfactuur. Wanneer de kaartjes (en labeltjes, stickers of wikkels)  klaar zijn, geef ik u een seintje.

> Standaard wordt er op een silk 400g, invercote 350g, multicard 400g gedrukt, maar u kan ook voor ‘speciaal, ambachtelijk drukwerk’ mij terecht: foliedruk, blinddruk, letterpress, multiloft, kleur op snede, folie op snede, velours, linnen,…

> De levertijd van de kaartjes varieert afhankelijk van het soort drukwerk of drukwijze en/of afwerking. Bijvoorbeeld foliedruk of letterpress hebben een langere levertermijn. Digitaal gedrukte kaartjes worden tussen de 4 en 7 dagen geleverd.

NOG ANDERE VRAGEN?

- info@fotolien.be of 0472 50 54 24

PRIJZEN

FOTOSHOOT > € 195,00

KAARTJES

FOTOPRODUCTEN

BEDANKJES

EXTRA INFO

> reportage op locatie of studio, afwerking en opmaak

> stoefboekje (formaat 10x10 met 6 foto's)

> stick met proofings (alle genomen foto's in lage resolutie met watermerk)

> 10x15 cm  

vanaf 10 stuks: € 3,00/kaartje

vanaf 25 stuks: € 2,50/kaartje

 

> 10x20 cm        

vanaf 10 stuks: € 3,00/kaartje

vanaf 25 stuks: € 2,50/kaartje

 

> A5 (14,8x21 cm)        

vanaf 10 stuks: € 3,50/kaartje

vanaf 25 stuks: € 3,00/kaartje

 

> A6 zigzag (3x 10x15 cm)    

vanaf 10 stuks: € 4,50/kaartje

vanaf 25 stuks: € 4,00/kaartje

 

> US large (35x14 cm)    

vanaf 10 stuks: € 5,50/kaartje (incl. houten blokje)

vanaf 25 stuks: € 5,00/kaartje (incl. houten blokje)

Wenst u een vergroting van een foto, een geschenk voor meter & peter,... dan kan dit ook. Vraag mij er gerust naar, dan geef ik u meer info en prijzen.

Wenst u een leuke en originele bedankjes, dan kan dit ook. Vraag mij er gerust naar, dan geef ik u meer info en prijzen.

> Afgeronde hoeken: + € 30,00

> Enveloppe gewoon: € 0,45/stuk

> Enveloppe metalic: € 0,50/stuk

> Ook even melden dat op de kaartjes, heel subtiel, 'www.fotolien'.be komt te staan.

> Prijzen zijn exclusief enveloppen en bedankjes.

> Prijzen zijn inclusief ontwerp en opmaak van stickers, labels, wikkels.

> Alle prijzen zijn inclusief btw.

bottom of page