top of page

WERKWIJZE

EERSTE FASE

TWEEDE FASE

DERDE FASE

VIERDE FASE

VIJFDE FASE

ZESDE FASE

ZEVENDE FASE

EXTRA INFO

Graag start ik met een kennismakingsgesprek over wat jullie wensen zijn, dit een 4-tal maand voor de bevalling. Ik toon u de ontwerpen uit de bestaande collectie of we bespreken waar u graag naartoe wil met uw kaartje op maat.

Op basis van ons gesprek maak ik graag voor u een (vrijblijvende) offerte, zodat uw weet wat de totale kostprijs zal zijn.

 

Na goedkeuring van de offerte begin ik aan de personalisatie of ontwerp van uw kaartje.

U geeft mij de naam, (vermoedelijke) geboortedatum, meter & peter, tekstje,... door.

Wanneer de personalisatie of het ontwerp klaar is, neem ik graag contact met u op om dit samen te bekijken en waar nodig nog aanpassingen te verrichten. Wanneer u het ontwerp ontvangt raad ik u aan om alles heel goed na te lezen (namen, cijfers, punten, komma's...) want u bent de eindverantwoordelijke! (Fotolien is niet verantwoordelijk voor fouten op het kaartje wanneer het gedrukt is)

Na de goedkeuring van het kaartje ontvangt u één proefdruk (digitaal gedrukt).

Nadat u de proefdruk ontvangen heeft en definitief goedgekeurd is door jullie, ontvangt u de eindfactuur. Zo is alles in orde voordat de kaartjes in druk gaan.

Mocht u bijhorende geboortegeschenken en/of doopsuiker wensen dan kan dit zeker ook! Hiervoor werk ik samen met 'Cicogna' uit Wevelgem. Na de goedkeuring van het kaartje worden alle labeltjes, stickers, wikkels,… voor de geboortegeschenken en/of doopsuiker afgestemd op de kaartjes, zodat alles één mooi geheel vormt. Cicogna zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Deze worden voor de geboorte klaargemaakt en afgehaald (bij Lien of Cicogna) zodat dit geen stress veroorzaakt net na de bevalling. (twijfelt u over de hoeveelheid geboortegeschenkjes? U rekent best 1 geschenkje per kaartje en iets voor de kindjes)

> Standaard wordt er op een silk 400g, invercote 350g, multicard 400g gedrukt, maar u kan ook voor ‘speciaal, ambachtelijk drukwerk’ mij terecht: foliedruk, blinddruk, letterpress, multiloft, kleur op snede, folie op snede, velours, linnen,… Bij ‘speciaal drukwerk’ is geen proefdruk mogelijk. Dit wegens de grote kost van het cliché dat gemaakt moet worden.

> Om alles vlotter te laten verlopen bij ‘speciaal drukwerk’, raden wij aan om geen geboortedatum op de voorkant van het kaartje te zetten, zodat het cliché op voorhand gemaakt kan worden. Want dit neemt enige tijd in beslag.

> De levertijd van de kaartjes varieert afhankelijk van het soort drukwerk of drukwijze en/of afwerking. Bijvoorbeeld foliedruk of letterpress hebben een langere levertermijn. Digitaal gedrukte kaartjes worden tussen de 1 en 2 dagen geleverd.

> Let op: op zaterdag, zon- en feestdagen wordt er niet gedrukt! Mocht u toch in het weekend of op vrijdag bevallen mag u gerust al de gegevens door sms’en zodat ik het kaartje al kan klaarzetten (0472 50 54 24) zodat de drukker de maandag of na de feestdag direct kan beginnen drukken. Ik maak het kaartje op en stuur u een laatste, digitale proefdruk naar uw mailbox. Pas wanneer u deze goedkeurt (u stuurt me een reply met ‘goed voor druk’) dan gaat het kaartje in druk.

NOG ANDERE VRAGEN?

info@fotolien.be of 0472 50 54 24

PRIJZEN

BUNDEL XS > € 95,00

BUNDEL S > € 125,00

BUNDEL M > € 195,00

BUNDEL L > € 295,00

EXTRA INFO

> kaartje uit bestaande collectie

> aanpassing tekstgegevens

> 1 correctieronde

> 1 proefdruk (digitaal gedrukt)

> kaartje uit bestaande collectie

> aanpassing tekstgegevens

> aanpassing formaat, kleuren, lettertype

> 1 correctieronde

> 1 proefdruk (digitaal gedrukt)

> ontwerp op maat

> vertrekkend van uw ideeën, kleuren, lettertype, formaat, papiersoort, speciaal drukwerk,…

> 2 correctierondes

> 1 proefdruk (digitaal gedrukt)

> ontwerp op maat

> er wordt vertrokken vanaf een ‘wit blad’

> 2 correctierondes

> 1 proefdruk (digitaal gedrukt)

> Afgeronde hoeken: + € 30,00

> Enveloppe gewoon: € 0,45/stuk

> Enveloppe metalic: € 0,50/stuk

> Extra correctieronde: + € 15,00

> 2 verschillende versies? bv. kaartje mét babyborrel en zonder babyborrel: + € 30,00

> Is het geslacht van jullie baby nog een verrassing? Dan worden er 2 gratis versies         opgemaakt met aanpassing van kleur en naam. Meer aanpassingen? (zoals andere afbeelding, vormen, diertjes,…): € + 30,00

> Digitale foliedruk kan op aanvraag

> Alle kaartjes die wij u aanbieden zijn ‘genormaliseerd formaat’, dit wil zeggen dat die maar 1 postzegel hoeft. De vierkante kaartjes die wij aanbieden zijn ‘vals vierkant’ (12x13cm), zodat ook deze tot genormaliseerd formaat behoren.

> Ook even melden dat op de kaartjes, heel subtiel, 'www.fotolien'.be komt te staan.

> Prijzen zijn exclusief drukkosten, enveloppen, geboortegeschenken.

> Prijzen zijn inclusief ontwerp en opmaak van stickers, labels, wikkels.

> Alle prijzen van de bundels zijn inclusief btw.

bottom of page